Hodnocení obchodu

5,0 71 hodnocení
Přidat hodnocení
5
70x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Zuzana | 6.4.2021
Rychlé vyřízení objednávky, vstřícný přístup.
Avatar autora K. | 3.4.2021
Palec nahoru
J Avatar autora Jana | 17.3.2021
Spokojenost kvalita ,dodání.
M Avatar autora Martina | 8.3.2021
Nejlepší kosmetika a rychlé dodání! Doporučuji :)
B Avatar autora Barbi | 23.2.2021
rychle dorucenie, vyborne ceny, ziadny problem
VT Avatar autora Vanda Tomášková | 6.2.2021
Vysoce profesionální přístup, ochotný personál, který je vždy ochotný poradit a doporučit nejvhodnější alternativu pro vaši pleť. Rychlé a bezproblémové dodání kosmetiky.
A Avatar autora Aneta | 30.1.2021
Naprosto skvělé poradenství, objednávka a předání bez problémů, vysoká kvalita výrobků, vstřícný a milý personál. Děkuji a doporučuji!
JH Avatar autora Jana Hromadová | 30.1.2021
Byla jsem velmi spokojená, kosmetika je úžasná ????doporučuji ????
Avatar autora Vašek Ševčík | 9.1.2021
Doporučuji. Vstřícné jednání, rychlé dodání, bezpečný obal. Děkuji
P Avatar autora Pavla | 23.12.2020
Jsem moc spokojená, překvapila mě rychlost dodání pár dní před vánoci. Vše dorazilo krásně zabalené a v pořádku.
M Avatar autora Markéta | 1.12.2020
Doporučuji!
P Avatar autora Pavla | 28.11.2020
Jsem spokojená, doporučuji.
M Avatar autora Marta | 25.11.2020
Je znát, pokud je práce koníčkem. Paní Jandová mi poradila a vše velmi ochotně vysvětlila. Dcera produkty používá týden a akné, které ji delší dobu trápí, je ve znatelně lepším stavu. Rychlé jednání a vzorečky mne potěšily. Děkuji a doporučuji.
J Avatar autora Jan | 18.11.2020
Zboží nedorazilo. Nejspíš chyba pošty.
ZJ Avatar autora Zdenka Jandová (Administrátor) 18.11.2020
Dobrý den. Děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše zásilka je na poště. Podací číslo je RR677759156CZ. Prosím kontaktujte poštu. Děkujeme za Vás nákup a přejeme hezký den. S pozdravem Jandová
J Avatar autora Jarka | 16.11.2020
Doporučuji!!!:-) Kupuji již léta.
E Avatar autora Eva | 4.11.2020
Naprostá spokojenost, vstřícné a milé jednání, okamžité dodání zboží.
T Avatar autora Tereza | 27.10.2020
Moc doporučuji :)
M Avatar autora Mari | 26.10.2020
Rychle dodání a dáreček navíc ,doporučuji .
HT Avatar autora Hanka Trčková | 13.9.2020
Velmi spokojená.
J Avatar autora Jitka | 6.9.2020
Jsem velmi spokojena, rychlost, ochota, kvalita, včetně vzorků kosmetiky jako pozornost.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 71