U objednávek zaslaných po 13.12.2020 již negarantujeme doručení do vánočních svátků z kapacitních důvodů přepravců. Objednávky přijaté od 13.12.2020 včetně budou vyřizovány až po Novém roce.

Hodnocení obchodu

5,0 63 hodnocení
Přidat hodnocení
5
62x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Vašek Ševčík | 9.1.2021
Doporučuji. Vstřícné jednání, rychlé dodání, bezpečný obal. Děkuji
P Avatar autora Pavla | 23.12.2020
Jsem moc spokojená, překvapila mě rychlost dodání pár dní před vánoci. Vše dorazilo krásně zabalené a v pořádku.
M Avatar autora Markéta | 1.12.2020
Doporučuji!
P Avatar autora Pavla | 28.11.2020
Jsem spokojená, doporučuji.
M Avatar autora Marta | 25.11.2020
Je znát, pokud je práce koníčkem. Paní Jandová mi poradila a vše velmi ochotně vysvětlila. Dcera produkty používá týden a akné, které ji delší dobu trápí, je ve znatelně lepším stavu. Rychlé jednání a vzorečky mne potěšily. Děkuji a doporučuji.
J Avatar autora Jan | 18.11.2020
Zboží nedorazilo. Nejspíš chyba pošty.
ZJ Avatar autora Zdenka Jandová (Administrátor) 18.11.2020
Dobrý den. Děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše zásilka je na poště. Podací číslo je RR677759156CZ. Prosím kontaktujte poštu. Děkujeme za Vás nákup a přejeme hezký den. S pozdravem Jandová
J Avatar autora Jarka | 16.11.2020
Doporučuji!!!:-) Kupuji již léta.
E Avatar autora Eva | 4.11.2020
Naprostá spokojenost, vstřícné a milé jednání, okamžité dodání zboží.
T Avatar autora Tereza | 27.10.2020
Moc doporučuji :)
M Avatar autora Mari | 26.10.2020
Rychle dodání a dáreček navíc ,doporučuji .
HT Avatar autora Hanka Trčková | 13.9.2020
Velmi spokojená.
J Avatar autora Jitka | 6.9.2020
Jsem velmi spokojena, rychlost, ochota, kvalita, včetně vzorků kosmetiky jako pozornost.
Z Avatar autora Zlata | 22.8.2020
Doporučuji, naprostá spokojenost, rychlé dodání, pokaždé s dárečky, kvalitní produkty
MA Avatar autora Martina Sikorská Angelovová | 10.8.2020
Doporučuji.
KD Avatar autora Katerina Dankova | 4.8.2020
Sérum opravdu vyhladí vrásky, ale je potřeba ho používat hodně a vetrit přímo do prohlubně v kůži a opakovat to několikrát za den. Nebo lze také přidat hned když se to vsaje.
Avatar autora | 27.7.2020
+ Vše bez problémů; praktické dárky v zásilce

Avatar autora Ilona Štrauchová | 27.7.2020
Doporučuji!!! Skvělé produkty, rychlé dodání.
RR Avatar autora Radim Roznos | 19.7.2020
Bez problémů. Vše proběhlo v pořádku.
AJ Avatar autora Assel Janischova | 13.7.2020
Maximální spokojenost.
Avatar autora | 30.5.2020
+ Rychlost, spolehlivost, široká nabídka.
- Žádnou nevýhodu jsem neobjevila.

Rychlost, spolehlivost, široká nabídka.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 63