revlon PROFESIONAL - RE/START™ VOLUME MAGNIFYING MELTING CONDITIONER -200 ML

  • 1 z 3

NADZVEDNE VLASOVÉ VLÁKNO U KOŘÍNKU PRO PŘIROZENÝ OBJEM VLASŮ


  • 317,36 Kč bez DPH
  • (2 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 7.7.2022
384 Kč / ks
Kategorie: OBJEM
 
RE/START™ OBJEMOVĚ ZVĚTŠUJÍCÍ ROZPOUŠTĚCÍ KONDICIONÉR
 
KONDICIONÉR

Tento rozpouštějící objemový kondicionér s dvojím účinkem pro jemné vlasy pomáhá vyrovnávat mikrobiom pokožky hlavy * a změkčuje vlasy, aniž by je zatěžoval. Zvětšující vlasový kondicionér s obsahem rýžového proteinu zanechává vlasy hladší a lesklejší.

Pro koho to je?

Klienti s jemnými vlasy, kteří chtějí dodat objem a zjednodušit proces rozčesávání.

Klíčové benefity

Ošetřuje vlasy, aniž by je zatěžoval. Hydratační vlasový kondicionér dodává vlasům lesk a zjemňuje je.

  

  • VÝHODY
    • - Lehké složení
    • - Hydratuje vlasy, aniž by je zatěžoval
    • - Usnadňuje rozmotávání
  • TECHNIKA
     

    Vytvořeno s technologií KERABIOTIC V BOOST™ pro zvlhčení a úpravu jemných vlasů pro lesklejší a hladší povrch.

  • VELIKOST : 200 ml 
  • INGREDIENCE
     

    S hydrolyzovaným rýžovým proteinem obsahuje kationtové i aniontové domény, které okamžitě zlepšují objem vlasů.

    Voda/voda/voda, cetearylalkohol, stearamidopropyldimethylamin, glycerin, alkylbenzoát C12-15, polyquaternium-37, kaprylylglykol, ceteareth-20, kyselina citrónová, dikaprylkarbonát, hydrolyzovaný rýžový protein, parfu, hydroxyethylcelulóza, lauryl hydroxyethylcelulóza Vůně), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylát, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140) .Y00544

     Vezměte prosím na vědomí, že přísada se může čas od času lišit. Nejaktuálnější seznam naleznete v seznamu složek na obalu produktu.
    JAK POUŽÍVAT
    • Po umytí šamponem naneste rozčesávací kondicionér pro jemné vlasy od středních délek ke konečkům.
    • Nechte působit 2-3 minuty.
    • Důkladně opláchněte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.